Een ondernemer moet zich kunnen richten op zijn eigen corebusiness: ondernemen, omzet en winst genereren! Het loont om facilitaire zaken uit handen te geven, zoals logistiek, marketing, personeelsadministratie, financiën (Planning en Control). Voor zowel personeelsadministratie als financiën ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij ons kan je alle kanten op: wil je alleen een jaarrekening en fiscale aangiftes laten regelen of wil je jouw gehele administratie uitbesteden? Wij werken met diverse software pakketten. De meeste administratieve pakketten zijn bekend. Wij maken graag een offerte op maat.

We werken ook met interimmanagers en specialisten, om piektijden of specifieke projecten op te vangen. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd en doet iedereen waar hij/zij goed in is. Wij zijn gevestigd in de buurt van Arnhem en Nijmegen, maar werkt landelijk voor ZZP’ers en MKB (eenmanszaken, BV’s, VOF, etc). We werken ook op verzoek voor particulieren. Denk bijvoorbeeld aan de loonbelastingaangifte.

Administratief dienstverlener

Marja Hendriks

Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam in de financiële en secretariële dienstverlening waarvan inmiddels 8 jaar bij Administratieve Dienstverlening M. Hendriks.

Punctueel en deskundig mag ik mezelf wel noemen. Voor dringende vragen ben ik ’s avonds en in het weekend bereikbaar en hou van snelle en korte communicatie.

Kopje koffie?

Ik kom graag vertellen wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Bel of mail me